Over Tax4You

Title

Sub Title

De aan het kantoor verbonden fiscaal-jurist is zijn carrière gestart bij een groot  belastingadvieskantoor en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een ervaren onderhandelaar ten aanzien van fiscale aangelegenheden.

Tax4You is in 2009 opgericht en is gevestigd in De Bilt. Tax4You BV werkt op het terrein van administratieve dienstverlening samen met Brouwer, Eman & Slob. Aan dit kantoor zijn 14 medewerkers verbonden. 

mr. M.C. van der Pol RB

Michiel van der Pol (1958) is een zeer ervaren senior fiscaal jurist met jarenlange ervaring in het fiscale advies vak. Gedurende zijn loopbaan heeft hij veel kennis op gedaan van fiscale aspecten in de insolventiepraktijk en heeft hij in dit kader veel deals met de belastingdienst geconstrueerd. Michiel beschikt over een gedegen cijfermatig inzicht. Zijn focus ligt met name op de fiscale vraagstukken, alsmede vraagstukken op het gebied van fiscaliteit en ondernemingsrecht. Daarnaast worden door Tax4You alle administratieve werkzaamheden verricht voor de ondernemer en de benodigde aangiften omzetbelasting, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en successierecht verzorgd.

In het verleden is Michiel onder andere werkzaam geweest bij KPMG Meijburg & Co. Hij is erop gericht het probleem van de ondernemer daadwerkelijk op te lossen. Tevens treedt hij op als klankbord voor ondernemers met als doel deze naar een hoger plan te krijgen en meer inzicht te geven in cijfers en alles wat met een onderneming samenhangt. Een financiele planning van de totale financiële situatie biedt veel inzicht en rust.

michiel@tax4you.nl

Sub Title

+31 6 11 33 37 25

Sub Title

Title

Sub Title

social icon

Heeft u vragen of bent u benieuwd wat Tax4You voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Bedankt voor uw bericht!

Voer uw naam in

Voer uw e-mailadres in

Berichtveld kan niet leeg zijn